Ποταμός Νέστος Κα��ό - Καγιάκ
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Μήνυμα:

Ο Νέστος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποταμούς της Ελλάδας και βρίσκεται απέναντι από την Θάσο στην θρακική θάλασσα. Αυτό το "ΔΕΛΤΑ" είναι ένα από τις λίγες και μεγαλύτερες φυσικές περιοχές της Ελλάδας.

Πριν τον Νέστο στο "ΔΕΛΤΑ" υπάρχει ρυάκι που καταλήγει μέσα σε χαράδρα.

Η χαράδρα του Νέστου είναι πατρίδα για πολλά σπάνια ζώα και φυτά.

Στα πράσινα δάση άκουει κανείς τα κελαηδίσματα σπάνιων πουλιών.

Μάλιστα, εδώ ζούνε και άλογα, μεγαλώνουν λουλούδια που μπορεί κανείς μόνο εκεί να τα βρει.

Ανακαλύψτε το φανταστικό τοπίο με το να κάνετε κανό.

Με ένα περπάτημα κατά μήκος της όχθης, μαθαίνετε το ποτάμι.

Μετά το διάλειμμα του καφέ, παίρνετε το τρένο, και μέσα από το φανταστικό τοπίο, και μέσα από τα τούνελ βλέπετε τα κανό μέσα στο ποτάμι.

Διαδρομή χαμηλού βαθμού δυσκολίας, αλλά απαράμιλλης ομορφιάς, κατάλληλη για κάθε ηλικία. Κυλώντας πάνω στα γαλήνια νερά του ποταμού διασχίζουμε το μαγευτικό παρυδάτιο δασός που καλύπτει τα ονομαστά Στενά του Νέστου.

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για τον Λιμένα. Επιβίβαση στο ferry και άφιξη στην Κεραμωτή όπου και θα μας περιμένει ο συνοδός της εκδρομής, για να μας εξηγήσει κατά την διαδρομή το πρόγραμμα της δραστηριότητας.

Μετά από μια μικρή στάση και ξενάγηση στο κέντρο ενημέρωσης επισκεπτών Νέστου στην Νέα Καρυα, φθάνουμε στην βάση της εταιρείας στους Τοξότες. Αφού πάρουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό αναχωρούμε με το τρένο γραμμής για τον σταθμό των Λιβερων.

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση για τις τεχνικές του κανό ξεκινάμε την κατάβαση του ποταμού διασχίζοντας το πανέμορφο Αισθητικό Δάσος του Νέστου.

Στάση στα μισά της διαδρομής για μπάνιο στα δροσερά νερά του ποταμού, πικ-νικ και καφεδάκι στην αμμουδιά και συνεχίζουμε με τα κανό μέχρι τους τοξότες.

Το λεωφορείο μας περιμένει για να μας γυρίσει στην βάση όπου αλλάζουμε ρούχα πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Κεραμωτή.

Συμπεριλαμβάνονται

  • Μεταφορά με λεωφορείο
  • Εισιτήρια Ferry R/T
  • Εισιτήρια τρένου
  • Πλήρης εξοπλισμός
  • Συνοδός

Πληροφορίες Κόστους

Επικοινωνήστε μαζί μας