Σαφάρι
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Μήνυμα:

Είναι απίστευτη η ομορφιά που κρύβει στην καρδιά του αυτό το καταπράσινο νησί του βορείου Αιγαίου. Πρέπει να σταθείς πάνω στην κορυφή από το Υψάρι για να αντιληφθείς την μεγαλοπρέπεια της φύσης αυτού του τόπου. Μια περιήγηση στα μυστικά που κάνουν τη Θάσο ένα παράδεισο...

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 9:00 και ανηφορίζουμε στις καταπράσινες πλαγιές του νησιού με προορισμό την κορυφή του Υψαρίου. Η πανοραμική θέα του Θρακικού πελάγους μοιάζει με το καλύτερο μάθημα γεωγραφίας. Βλέπουμε τον Νέστο να συναντά τη θάλασσα, μετά από το μακρύ αέναο ταξίδι του, χωρίζοντας τις απέναντι ακτές σε Μακεδονία και Θράκη.

Ένα δαιδαλώδες δίκτυο δασικών δρόμων μας περιμένει προσθέτοντας ένα ακόμα στοιχείο περιπέτειας καθώς κατευθυνόμαστε στο Κάστρο, ένα πανέμορφο πέτρινο χωριό που τα τελευταία χρονιά αρχίζει να αποκτά ζωή και πάλι.

Μετά το γεύμα στην γραφική ταβερνούλα του Κώστα ξεκινάμε για τον καταρράκτη όπου το δροσερό μπάνιο στην μικρή λιμνούλα που σχηματίζει μοιάζει με θειο δώρο.

Η διαδρομή ανάμεσα στα πλατάνια και τα πεύκα είναι μαγευτική καθώς τα αμάξια κινούνται παράλληλα με το ρέμα μέχρι να βρεθούμε χαμηλά, κοντά στην θάλασσα για ένα καφεδάκι δίπλα στο κύμα με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Συμπεριλαμβάνονται

  •  Εκδρομή με JEEP
  •  Συνοδός
  •  Γεύμα
     

Πληροφορίες Κόστους

Επικοινωνήστε μαζί μας