Γύρος της Θάσου
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Μήνυμα:

Αυτή η εκδρομή είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τις ομορφιές αυτού του νησιού, με τα καταπράσινα τοπία που σμίγουν με τις ατελείωτες αμμώδεις παραλίες της.

Κατά την διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ που υπάρχει εκεί πάνω από 100 χρόνια, τα γραφικά χωριά με τα τοπικά προϊόντα τους όπως είναι το μέλι, το κρασί, τα φρούτα, δημητριακά και τα όσπρια.

Το νησί έχει έκταση 95 χμ περίπου. Κατά την διάρκεια της εκδρομής ο ξεναγός μας θα σας πληροφορήσει για την ιστορία του νησιού. Αυτή η εκδρομή θα σας αφήσει υπέροχες μνήμες.

Αναχώρηση στις 08:30 από το Λιμένα και διαδρομή μέσα από τα γραφικά χωριά που αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο, ξεκινώντας Σκάλα Ραχωνίου με τα όμορφα ελαιόδεντρα, Σκάλα Πρίνου, που είναι το δεύτερο λιμάνι της Θάσου, στη συνέχεια περνάμε από τη Σκάλα Καλλιράχης και την σκάλα Μαριων.

Η ομορφιά της Θάσου είναι σίγουρα μια μεγάλη ευκαιρία να χαρείτε την φύση καθ' όλη την διάρκεια της περιήγησης.

Πλησιάζοντας στα Λιμενάρια που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χωριό της Βορειοανατολικής Θάσου, θα σταματήσουμε για καφεδάκι χαλαρώνοντας με την θέα της καταγάλανης θάλασσας.

Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στη Μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ και αργότερα θα επισκεφθούμε την Αλυκή που είναι μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Θάσου. Αρχαιολογικός χώρος με πολλά αρχαία και μεσαιωνικά μνημεία. Η επόμενη στάση μας θα είναι η Σκάλα Ποταμιάς, όπου επίσης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για κολύμπι και φαγητό.

Επίσκεψη στο παραδοσιακό χωριό της Παναγίας όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία και μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα.

Η εκδρομή τελειώνει το απόγευμα με την επιστροφή στα ξενοδοχεία.

Συμπεριλαμβάνονται

  • Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Αγγλόφωνος ξεναγός

Πληροφορίες Κόστους

Επικοινωνήστε μαζί μας