Καταδύσεις
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Μήνυμα:

Το καταδυτικό κέντρο Diver-to-Diver διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτές πιστοποιημένων οργανισμών PADI,SSI, CMAS,UDI,CEDIP. Με είκοσι χρόνια εμπειρίας και με απόλυτη ασφάλεια θα σας συνοδέψουν και θα σας γνωρίσουν τον υποβρύχιο κόσμο των καταγάλανων νερών της Θάσου.

Το κέντρο μας επίσης διαθέτει όλο το απαραίτητο εξοπλισμό για την κατάδυση, δυο σκάφη, ένα πολυεστερικό και ένα φουσκωτό, καινούριο  επαγγελματικό κομπρεσέρ ιταλικής προέλευσης  COLTRI, όπως και το αθόρυβο PARAMINA, αίθουσα εκπαίδευσης, προβολή DVD.

Βρισκόμαστε στην παραλία ΠΕΥΚΑΡΙ  Θάσου ακριβός μπροστά στην θάλασσα, περιτυλιγμένη με πεύκινο δάσος. H παραλία είναι οργανωμένη, έχει την γαλάζια σημαία, και πολλές δυνατότητες για οποιαδήποτε απόλαυση μετά την κατάδυση σε πολλά εστιατόρια και καφετερίες.

Καταδύσεις και καταδυτικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε πολλά σημεία του νησιού όπως το ακρωτήρι Άγιος Αντώνιος, ακρωτήρι Kεφαλάς, νησι της Πανάγιας ή αλλιώς γλαρονησι, οπως και για της βαθιές κατάδυσεις σε σημείο γνωστό ως τα δάκρια του υφεστίου όπου κάποτε είχε σβήσει η λάβα στην θαλασσα.

Γινεται επίσης και RELAX(χαλαρωτική) κατάδυση η οποία ξεκινάει μπροστά από το καταδυτικό  κέντρο με πορεία προς το μονόπετρο του πευκαρίου, κάνει το κύκλο και επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις  και εμπειρίες.Η κατάδυση αυτή είναι επίσης για τους μη έμπειρους δύτες όπως και για εκείνους που θα ήθελαν να κατακτήσουν την εμπειρία.

Πραγματοποιούμε και εκδρομές για αυτούς που θέλουνε να πάρουνε μια γεύση του βυθού με μάσκα και αναπνευστήρα μόνο. Στην διαδρομή αυτή σας δίνετε η δυνατότητα να γνωρίσετε και να φωτογραφίσετε όμορφες παραλίες του νησιού μας.

Απίστευτη από τη φύση φτιαγμένη πισίνα μέσα στα βράχια διπλά στην θάλασσα, θα δείτε φανταστική θεά του μοναστηριού Μιχαηλ Αρχάγγελου από τη θάλασσα όπου βρίσκεται η  πηγή του αγιασμού του.

 

Πληροφορίες Κόστους

Επικοινωνήστε μαζί μας