Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη είναι το προνομιακό κέντρο μίας χαρισματικής περιοχής που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Αληθινά φιλόξενη και απολαυστική κερδίζει με γοργούς ρυθμούς το ενδιαφέρον όσων θέλουν να γνωρίσουν ένα ανερχόμενο κοσμοπολίτικο προορισμό, ενώ δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιλογής για ήσυχες οικογενειακές διακοπές.

Είναι ο καλύτερος τόπος για να ξεκινήσεις ή να τελειώσεις ένα ταξίδι, αφού διαθέτει λιμάνι, αεροδρόμιο, σιδηρόδρομο και ένα θαυμάσιο οδικό δίκτυο στο οποίο δεσπόζει η Εγνατία οδός. Είναι ο ιδανικός τόπος για να γνωρίσει κανείς όλη τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

 • Διαμονή

  • Alexander Beach Hotel

   Περιοχή: Αλεξανδρούπολη

   Σε μία ειδυλλιακή κατάφυτη τοποθεσία 24 στρεμμάτων στη αγκαλιά του Θρακικού Πελάγους, στο πιο σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Θράκης που μόλις ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά, σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές πολλών αστέρων.

   Περισσότερα...
  • Thraki Palace Hotel

   Περιοχή: Αλεξανδρούπολη

   Το Thraki Palace από την πρώτη στιγμή αιχμαλωτίζει το βλέμμα του επισκέπτη με την μοντέρνα αρχιτεκτονική του που σέβεται και αξιοποιεί το φυσικό περιβάλλον ενώ στο εσωτερικό γοητεύει με την πολυτελή αλλά λιτή διακόσμηση.

   Περισσότερα...