Επιστροφή

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρία μας «NEAPOLIS TRAVEL» ιδρύθηκε το 1978 από τον κ. Σπύρο Σκούρογλου ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εταιρίας. Η εταιρία έχει έδρα το νησί της Θάσου και διατηρεί υποκατάστημα στην Καβάλα.

Από το 2001 έχουμε αναπτύξει τις δραστηριότητες μας και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας όπως η Χαλκιδική, η Θεσσαλονίκη, η περιοχή της Θράκης συμπεριλαμβανομένης και της Σαμοθράκης, προσφέροντας περισσότερες και πιο πλήρεις τουριστικές υπηρεσίες στην Βόρεια Ελλάδα.

Είμαστε μια εταιρία που προσφέρει εξαιρετικές τουριστικές υπηρεσίες και η φιλοσοφία μας είναι παρόμοια με αυτή του «Ξένιου» σύμφωνα με την οποία κάθε πελάτη – επισκέπτη τον αντιμετωπίζουμε ως φίλο τον οποίο θα περιποιηθούμε και θα προσφέρουμε της καλύτερη δυνατή φιλοξενία έτσι ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι και με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον προορισμό των διακοπών τους.

Παρέχουμε τον καλύτερο τύπο καταλυμάτων (ξενοδοχεία – studios - διαμερίσματα) σε ανταγωνιστικές τιμές με εξαιρετικό service όπως πακέτα διακοπών, πολλά τοπικά προγράμματα εκδρομών έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον πρ��ορισμό των διακοπών σας, επιλογή μεταφοράς με κλιματιζόμενα ταξί και λεωφορεία, τουριστικές υπηρεσίες, δραστηριότητες, ειδικές τιμές για προκρατήσεις αυτοκινήτων προς ενοικίαση, ιστιοπλοΐα με ή χωρίς καπετάνιο, συνέδρια, προγράμματα fly-and-drive με επιστροφή και υπηρεσίες ενοικίασης μοτοσυκλετών.

Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας, όπου θα βρείτε τον «παράδεισο» που αναζητούσατε.

Στην Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στην Θάσο και στην Καβάλα με τις υπέροχες φυσικές ομορφιές και τις αμμώδεις παραλίες, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την Ελληνική φιλοξενία.

Το γραφείο μας, NEAPOLIS TRAVEL, έχοντας μακρά εμπειρία και φιλικό προσωπικό, θα κάνει το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε η διαμονή σας και οι διακοπές σας να σας μείνουν αξέχαστες.

Ευχόμαστε να τα πούμε από κοντά!!!
 

Στοιχεία Επικοινωνίας

NEAPOLIS TRAVEL Ltd

Σπύρος Σκούρογλου
Γραφείο Γενικού Τουρισμού

Θάσος - Θάσου

Τηλέφωνα
+30 (25930) 23224,
+30 (25930) 22357,

Fax
+30 (25930) 23227

Γραφείο Καβάλας

Τηλέφωνο - Fax
+30 (2510) 831528

info@neapolistravel . gr
neapoltr@otenet . gr
www.neapolistravel.gr